Search
Close this search box.

Kad će biti raspisan natječaj za ravnatelja/icu ZKM?

Aktualna ravnateljica, Dubravka Vrgoč, 1. rujna preuzima dužnost intendantice HNK u Zagrebu. Istražili smo zašto natječaj za njezina nasljednika/icu još uvijek nije raspisan i kada bi se to konačno moglo dogoditi.
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

4 Responses

 1. I ponovno isti problem: tko će pisati program za 2015. godinu? Novi će ravnatelj trebati preuzeti nečiji program. Ali to očito nikog nije briga.
  A postavlja se i pitanje programskih funkcija ZKM-a.

 2. Ma to je sve skup upravo skurilno-komično.
  Najprije je Bandić, pod zimu 2004., bio univerzalni spasitelj karijera kojemu se išlo u poklonstvene deputacije. Osim toga svi su znali da ja (Šnajder) nisam mogao biti Bandićev broj, a bogami, sve do danas, ni on nije moj.
  Onda se Bandić vragometno prometnuo u neprijatelja broj 1: postao je rušitelj svetinja hrvatske metropole i “našega rodnog grada”, uljez i uzurpator, protiv kojega postoji 200 prijava i protiv kojega se izlazi na ulicu, pod pendreke, a naročito pred kamere.
  A sad je opet, nakon što je deset godina Sava tekla ispodne-znam-kak- se-zove mosta, Bandić spasitelj!
  Čega? Pa valjda kontinuiteta spašenih karijera. Nije ni njemu lako. Spašavaj, ruši, spašavaj – treba se tu snaći.
  Mislim da sad pod hitno treba jedna pomiriteljska kava na Cvjetnom trgu. Valja se dogovoriti u kojoj smo sad fazi.

 3. A mene najviše zanima da li će kavica na Cvjetnom riješiti kome i u kojem omjeru ide onih skoro milijun i pol kuna (Grad i MK) za Festival svjetskog kazališta, zar će novo ravnateljstvo pustiti da im intendantica drugog kazališta baš sve “isprogramira”?

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE