Login za korisnike

Kad će biti raspisan natječaj za ravnatelja/icu ZKM?

Aktualna ravnateljica, Dubravka Vrgoč, 1. rujna preuzima dužnost intendantice HNK u Zagrebu. Istražili smo zašto natječaj za njezina nasljednika/icu još uvijek nije raspisan i kada bi se to konačno moglo dogoditi.

  
  ZAŠTIĆENI SADRŽAJ
OSTATAK OVOG TEKSTA DOSTUPAN JE SAMO UZ PRETPLATU ILI SMS PLAĆANJE

PRETPLATITI SE MOŽETE VEĆ ZA
1 KN DNEVNO
UPUTE ZA SMS PLAĆANJE PLATITE SMS PORUKOM PRETPLATITE SE

 • I ponovno isti problem: tko će pisati program za 2015. godinu? Novi će ravnatelj trebati preuzeti nečiji program. Ali to očito nikog nije briga.
  A postavlja se i pitanje programskih funkcija ZKM-a.

 • Ma to je sve skup upravo skurilno-komično.
  Najprije je Bandić, pod zimu 2004., bio univerzalni spasitelj karijera kojemu se išlo u poklonstvene deputacije. Osim toga svi su znali da ja (Šnajder) nisam mogao biti Bandićev broj, a bogami, sve do danas, ni on nije moj.
  Onda se Bandić vragometno prometnuo u neprijatelja broj 1: postao je rušitelj svetinja hrvatske metropole i “našega rodnog grada”, uljez i uzurpator, protiv kojega postoji 200 prijava i protiv kojega se izlazi na ulicu, pod pendreke, a naročito pred kamere.
  A sad je opet, nakon što je deset godina Sava tekla ispodne-znam-kak- se-zove mosta, Bandić spasitelj!
  Čega? Pa valjda kontinuiteta spašenih karijera. Nije ni njemu lako. Spašavaj, ruši, spašavaj – treba se tu snaći.
  Mislim da sad pod hitno treba jedna pomiriteljska kava na Cvjetnom trgu. Valja se dogovoriti u kojoj smo sad fazi.

 • A mene najviše zanima da li će kavica na Cvjetnom riješiti kome i u kojem omjeru ide onih skoro milijun i pol kuna (Grad i MK) za Festival svjetskog kazališta, zar će novo ravnateljstvo pustiti da im intendantica drugog kazališta baš sve “isprogramira”?

Odgovori