Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > ‘Glee’ na putu za Broadway

‘Glee’ na putu za Broadway

Usprkos smrti jedne od zvijezda popularnog TV serijala, producenti najavljuju još barem dvije sezone emitiranja, ali i premijeru mjuzikla na Broadwayu!
Share on facebook
Share on twitter

Iako je prije mjesec dana od overdosea preminula jedna od njezinih najvećih zvijezda, Cory Monteith, TV serija Glee, ide dalje. Dapače, producenti za nju imaju velike planove.

Obraćajući se nedavno dioničarima, Gary Newman, predsjednik kompanije 20th Century Fox, koja seriju proizvodi, najavio je ne samo još dvije sezone televizijskog serijala, već i - predstavu na Broadwayu.  'Pokrenuli smo scenski business rasprodanom koncertom turnejom po arenama 2011. godine, a sada pripremamo i mjuzikl' , obznanio je Newman.

Nije međutim dioničarima otkrio niti datum premijere niti autorski tim koji će raditi na predstavi prema serijalu koji je dosad prodao više od 50 milijuna.

No, mediji ne bi bili mediji kad ne bi špekulirali, pa tako više izvora tvrdi kako će u samoj TV seriji njezina glavna ženska zvijezda, Lea Michele koja igra lik Rachel Berry, konačno dobiti ulogu na Broadwayu, a kako će predstava zapravo biti stvarno uprizorenje tog mjuzikla.

Bilo kako bilo, Glee s emitiranjem nastavlja 28. rujna i to dvjema epizodama posvećenim vječnim hitovima grupe The Beatles.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI