Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Zavirite u najluksuznije glumačke garderobe na Broadwayu

Zavirite u najluksuznije glumačke garderobe na Broadwayu

Glumačke garderobe u povijesnim broadwayskim kazalištima u pravilu su bile nešto malo bolje od šupa, često u podrumima i bez prozora. A onda je prije tri godine jedan samouki dizajner odlučio sve to promijeniti. [FOTO-GALERIJE]
Share on facebook
Share on twitter

Mike Harrison samouki je dizajner koji je do prije tri godine vodio vlastitu kompaniju Harrison Home Designs, kad ga je dugogodišnji prijatelj i zvijezda mjuzikla Hamilton, Leslie Odom Jr zamolio da mu preuredi broadwaysku garderobu.

Ostalo je - povijest.

Harrison se, kaže, zaljubio u tu gotovo nemoguću disciplinu preuređivanja malih i skučenih prostora koji bi svojim korisnicima trebali pružati osjećaj doma i ugode, a sve to u zgradama koje su najčešće zaštićeni povijesni spomenici pa velike građevinske intervencije nisu moguće, o kratkim rokovima i zahtjevnim klijentima da se i ne govori.

Harrison očito ima dara jer je u proteklih par godina preuredio broadwayske garderobe za zvijezde kao što su Jake Gyllenhaal, Patti Lupone, Sutton Foster, Leslie Odom Jr., Sara Bareilles, Lupita Nyong'o, Amy Schumer, Jessie Mueller, Allison Janney, Jesse Tyler Ferguson, Sean Hayes, Cynthia Erivo, Phillipa Soo, Laura Osnes, Danielle BrooksCaissie Levy, Patti Murin i mnoge druge...

Donosimo vam foto galerije nekih od njih...

Leslie Odom Jr

Josh Groban

Lupita Nyong'o

Jesse Tyler Ferguson

Sean Hayes

Jessie Mueller

Cynthia Erivo

Danielle Brooks

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI