Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Upisi u dramski studio za najmlađe – MaliLab

Upisi u dramski studio za najmlađe – MaliLab

Mali Lab otvara svoja vrata djeci uzrasta od 5 g. nadalje, radeći u dvije dobne skupine, od 5 -7 g. i 8 -10 g.
Share on facebook
Share on twitter

Nakon vrlo uspješne  suradnje u radu na predstavi za najmlađu publiku Priča o vodi, kazališta ActLab i Mala scena partnerstvo odlučila nastaviti otvaranjem dramskog studija za najmlađe nazvanog - Mali Lab!

Specifičnost našeg dramskog studia je u njegovom programu– u Malom Labu djeca imaju mogućnost raditi na sva tri polja scenskog izričaja – glumi, pokretu i plesu i pjevanju, uz živu korepeticiju (klavir, bubnjevi i udaraljke!) na svakom satu. Na ovaj način s djecom radimo na osvještavanju kretanja, koordinaciji tijela, imaginaciji, radu na karakterima i osnovama glumačkog zanata, ali i na muzikalnosti, osjećaju za ritam i razvijanju individualnog rada i rada u grupi. Isto tako, razvijamo senzibilitet djece uz glazbeni odgoj i prisutnost «živog» instrumenta na svakom satu i rad djece s udaraljkama.

Program idejno osmišljava i vodi Jelena Vukmirica Makovičić, mag. art., koja spaja svoja iskustva iz glume i suvremenog plesa i stvara program za «male» kao što bi i za «velike», kaže, jednakom ozbiljnošću i predanošću ali uz puno zabave, smijeha i slobode.

Nadalje, kroz rad studija djeca će se upoznati sa svim poslovima u kazalištu,  kroz aspekt izrađivanja kostima i scenografije, na temelju nacrta profesionalnog scenografa i kostimografa, a koje će izrađivati zajedno sa  svojim roditeljima na 'otvorenim danima'.

Sav rad djece i izrađene kostime i scenografiju MaliLab će javnosti predstaviti u završnoj predstavi koja je planirana za lipanj 2013.

Studio će raditi na dvije lokacije, u Studiu ActLaba na Jarunu, u Našičkoj ulici br. 10 u Maloj sceni na adresi Medveščak 2.

-          Voditeljice studija: Jelena Vukmirica Makovičić (akad. glumica i dramska i plesna pedagoginja), Maja Katić (akad. glumica i dramska pedagoginja) i Ivana Đula (glazbena pedagoginja i korepetitorica, klavir, udaraljke i bubnjevi)

-          Termini održavanja satova: utorkom u ActLabu na Jarunu, Našička 10 od 17.30 i 18. 30 i srijedom u Maloj sceni od 17.30 i 18.30 u dinamici dolazaka od 1 x tjedno

-          upisuju se 4 grupe od po 15 djece i to 2 u ActLabu i 2 u Maloj sceni

-          Cijena – 300,00 kn po djetetu mjesečno i upisnina 100,00 kn

-          UPISI – 3. – 7. rujna 2012. od 16 -19 h u Maloj sceni i u ActLabu

-          POČETAK RADA – 2. i 3. listopada 2012. 

-          U prosincu prezentacija za roditelje (18. i 19. 12. 2012.), a u lipnju završna predstava

 

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI