Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > 2. Gumbekovi dani

2. Gumbekovi dani

Drugi međunarodni festival cabareta, na kojemu će biti izvedeno 12 domaćih i stranih predstava, održat će se od 13. do 27. ožujka u Zagrebu, u organizaciji Glumačke družine Histrion.
Share on facebook
Share on twitter
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

3 Responses

  1. Počeli su Gumbekovi dani -gledala sam predst Obično veče glumca M. Gutovica,dvorana bješe dupkom puna ,osim tzv .obične publike i Žirija bješe i dosta ljudi iz kazal.miljea .Obično veče je -veče jednog dobrog glumca – i s tim da predložak ne pati od prevelikih poruka, angažiranosti.nego je sazdano od tzv humora uporabljivog i primjenjivog svugdje,obične crtice životne kao kolaž ,vrlo duhovito, dobro-glumački- izvedeno(konačno ta predstava je dugog vijeka -kako piše u prog.knjižici)publika je zdušno i srčano -sa velikim aplauzom propratila kraj izvedbe!!(kritičari koji bjehu na predst.će sigurno o tome podrobnije pisati)

  2. Od teatra Histrion -pored svih drugih-događanja u tom zapravo novom Kazališnom domu-je festival Gumbekovi dani-odlična ideja i nekako je prvenstveno vezan z GLumca kao izvođača….j.matkovic

  3. Bez glumca nema theatra(to i redatelji govore,a netko reče da redatelj bez glumca se može,jedino na sceni igrati sa šahovskim figurama) ….

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI