Login za korisnike

2. Gumbekovi dani

Drugi međunarodni festival cabareta, na kojemu će biti izvedeno 12 domaćih i stranih predstava, održat će se od 13. do 27. ožujka u Zagrebu, u organizaciji Glumačke družine Histrion.

  
  ZAŠTIĆENI SADRŽAJ
OSTATAK OVOG TEKSTA DOSTUPAN JE SAMO UZ PRETPLATU ILI SMS PLAĆANJE

PRETPLATITI SE MOŽETE VEĆ ZA
1 KN DNEVNO
UPUTE ZA SMS PLAĆANJE PLATITE SMS PORUKOM PRETPLATITE SE

  • Počeli su Gumbekovi dani -gledala sam predst Obično veče glumca M. Gutovica,dvorana bješe dupkom puna ,osim tzv .obične publike i Žirija bješe i dosta ljudi iz kazal.miljea .Obično veče je -veče jednog dobrog glumca – i s tim da predložak ne pati od prevelikih poruka, angažiranosti.nego je sazdano od tzv humora uporabljivog i primjenjivog svugdje,obične crtice životne kao kolaž ,vrlo duhovito, dobro-glumački- izvedeno(konačno ta predstava je dugog vijeka -kako piše u prog.knjižici)publika je zdušno i srčano -sa velikim aplauzom propratila kraj izvedbe!!(kritičari koji bjehu na predst.će sigurno o tome podrobnije pisati)

  • Od teatra Histrion -pored svih drugih-događanja u tom zapravo novom Kazališnom domu-je festival Gumbekovi dani-odlična ideja i nekako je prvenstveno vezan z GLumca kao izvođača….j.matkovic

  • Bez glumca nema theatra(to i redatelji govore,a netko reče da redatelj bez glumca se može,jedino na sceni igrati sa šahovskim figurama) ….

Odgovori

POVEZANE VIJESTI