Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > Popijte nešto, sa stilom

Popijte nešto, sa stilom

Inspirirana druženjima u garderobi Alana Cumminga, tvrtka Fishs Eddy dizajnirala je suvenire koji će vas podsjetiti da je život samo - cabaret!
Share on facebook
Share on twitter

U posljednjoj broadvejskoj produkciji kultnog Cabareta Johna Kandera i Freda Ebba, ulogu Emceeja, kojeg je u filmu utjelovio Joel Grey, a u posljednjoj domaćoj produkciji Dražen Čuček, zaigrao je Alan CummingNjemu uz bok, u ulozi Sally Bowles, stale su redom - Michelle Williams, Emma Stone i Sienna Miller.

Ipak suveniri koje smo otkrili nisu tek uobičajena memorabilija za obožavatelje i turiste - naime, tijekom nešto više od dvije godine igranja na Broadwayju, backstage je nakon izvedbi postao poznatiji pod imenom Club Cumming, s navodno vrlo dobro opremljenim barom u kojem je Cumming primao prijatelje i poznanike, i gdje se tulumarilo do sitnih sati. Budući da je produkcija završila, tvrtka Fishs Eddy odlučila je dizajnirati set čaša i tanjura koji će sačuvati uspomenu na Club Cumming. Dio prihoda ide u humanitarne svrhe, na račun organizacije Broadway Cares/Equity Fights AIDS, a ovaj poklon idealan za sve ljubitelje Cabareta ili Alana Cumminga možete pronaći - ovdje.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE