Naslovnica > VIJESTI > INFO > Sastaju se samostalni umjetnici

Sastaju se samostalni umjetnici

Ususret godišnjoj skupštini HDDU-a, Ogranak samostalnih umjetnika sastat će se 12. listopada kako bi pripremio svoje zahtjeve za istu.
Share on facebook
Share on twitter

Godišnja skupština HDDU-a održat će se uskoro, pa stoga vodstvo Ogranka samostalnih umjetnika HDDU, poziva članstvo da se sastane i dogovori oko problema koje bi voljeli predstaviti cijeloj Skupštini.

Na sastanku će biti odabrani i delegate za Skupštinu, u slučaju dasu  oni koji su ogranak predstavljali prošle godine (a trebali bi i ove) - spriječeni. To su redom:

Boris Bakal, Ivan Leo Lemo, Radovan Marčić, Dora Ruždjak, Ana Merlin, Marijana Nola, Ana Tonković Dolenčić te Vitomira Lončar.

Podjećamo da je prošla skupština Ogranka javnim glasanjem odabrala novo vodstvo: Vitomira Lončar, predsjednica; Nora Krstulović, zamjenica, a novi članovi Upravnog odbora ogranka su: Marijana Nola, Borna Armanini, Anica Tomić, Goran Matović, Marko Makovičić i Jelena Vukmirica.

Rečeno vodstvo Ogranka stoga još jednom poziva sve samostalne umjetnike, članove HDDU na sastanak Ogranka koji će se održati u kazalištu Mala scena 12. listopada u 14 sati.

Ako pak ubuduće želite na vrijeme mailom primati sve novosti vezane za djelovanje Ogranka samostalnih umjetnika, možete se pridružiti mailing-listi ogranka, i to ovdje:

unesite svoju email adresu:

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI