Naslovnica > VIJESTI > INFO > SHAKEspeare na EXit – 200. izvedba

SHAKEspeare na EXit – 200. izvedba

U petak, 23. travnja, Živko Anočić, Marko Makovičić i Jerko Marčić jubilarno eksaju 37 komada i preko tisuću likova velikog Barda.
Share on facebook
Share on twitter

Četiri godine nakon premijere, održane 18. ožujka 2006., ovog petka u Teatru EXIT, s početkom u 20 sati, igra se dvjestota izvedba predstave 'SHAKEspeare na EXit' u kojoj trojica glumaca u manje od dva sata duhovito sažimaju golemi opus najslavnijeg svjetskog dramatičara, posebno se zadržavajući na motivima koji lakoćom preskaću vrijeme i prepoznaju se u modernom životu. 

http://www.youtube.com/watch?v=yGhq56tlhx0

U režiji Matka Raguža, glumci Živko Anočić, Marko Makovičić i Jerko Marčić podizali su publiku na noge gdje god su igrali predstavu, a grupno su osvojili i dvije nagrade: Zlatni smijeh, posebno priznanje na 30. Danima satire za iznimnu uigranost i virtuoznost, te Nagradu hrvatskog glumišta 2006. za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina u kategoriji drama, najbolja muška uloga.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI