Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Program Tedija Lušetića za GK Komedija

Program Tedija Lušetića za GK Komedija

Lušetić je u obaveznoj natječajnoj dokumentaciji kao zvanje naveo 'direktor Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija', a to je tek početak. [DOKUMENTI]
Share on facebook
Share on twitter

Iduća sjednica zagrebačke Skupštine trebala bi se održati uživo i to 9. lipnja, a na njezinu dnevnom redu naći će se, među inim, iznimno problematičan prijedlog za imenovanje Tedija Lušetića ravnateljem Gradskog kazališta Komedija.

Podsjetimo, postupak izbora odvijao se u posve neregularnim uvjetima, a Lušetić je zbog prirode svog dosadašnjeg posla u Gardskom uredu za kulturu svakako bio u povlaštenoj poziciji u odnosu na druge potencijalne kandidate, te će konačno - bude li izabran - u potencijlani sukob interesa dovesti cijeli nadležni gradski ured, o čemu smo detaljno pisali ovdje.

Sve to, međutim, zagrebačkim gradskim ocima ni samom Lušetiću ne predstavlja problem.
Dapače, potonji je u službenoj biografiji koju je predao na natječaj kao zvanje naveo - direktorsko mjesto u Komediji?!?

04 Prilog - životopis

Svoj program za Komediju, pak, Lušetić započinje ovako:

"Kazalište Komedija je kazalište koje me kao i većinu ljudi koji su ikada kročili kroz vrata te kuće, a iznad kojih vise dvije maske, jedna tužna i jedna uvijek vedra, kao i život, navelo da zauvijek zavolim teatar u svim njegovim oblicima."

U nastavku pak obećava posve novu zgradu, zaseban pedagoški pogon i konačnu titulu 'najzagrebačkijeg teatra', što god to značilo.

Dokument prenosimo u cijelosti.

***

Program
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE