Naslovnica > VIJESTI > Tjedan ‘Gavelle’ u ‘Komediji’

Tjedan ‘Gavelle’ u ‘Komediji’

Od 02. do 07. studenog očekuje nas Tjedan 'Gavelle' u 'Komediji' u sklopu kojeg će ansambl teatra u Frankopanskoj odigrati tri naslova.
Share on facebook
Share on twitter

Riječ je o predstavama: Hotel Zagorje, autorskom projektu Anice Tomić i Jelene Kovačić, u režiji Anice Tomić (02. i 03. studenog), Gospodi Glembajevima Miroslava Krleže u režiji Miroslava Međimorca (04. i 05. studenog) te Kako je počeo rat na mom otoku Iva i Vinka Brešana u režiji Dražena Ferenčine (06. i 07. studenog).

Kako priopćavaju iz Gavelle:

"U trenucima kad, zbog posljedica potresa u Gradu Zagrebu, nismo u mogućnosti igrati kako reprizne, tako ni premijerne naslove u dvorani vlastitog kazališta a želja nam je, koliko nam oklonosti dopuštaju, nastaviti s radom, u stalnoj smo potrazi i dogovorima s prostorima koji bi nas mogli ugostiti i gdje bismo mogli realizirati svoje programe.Ulaznice za tri gostujuće predstave u “Komediji” se mogu nabaviti isključivo na blagajni kazališta "Komedija", Oktogon, Ilica 5.Zahvaljujemo domaćinu kazalištu “Komedija” koji nam omogućuje da kazališno živimo i dok nam dvorana u Frankopanskoj nije u funkciji, te se nadamo da ćete nas svojim dolaskom podržati i na ovim zagrebačkim gostovanjima, kao i da se što prije vidimo u vašem i našem kazalištu "Gavella"!"

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI