Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Uzgajivač jagoda je novi glavni producent Kulture Studentskog centra

Uzgajivač jagoda je novi glavni producent Kulture Studentskog centra

Odlukom sanacijskog upravitelja Mirka Bošnjaka, glavnim producentom Kulture Studentskog centra imenovan je čovjek koji se javno na televiziji žalio kako po cijeli dan samo - uzgaja jagode. [DOKUMENT]
Share on facebook
Share on twitter

Nakon što je sanacijski upravitelj Studentskog centra, Mirko Bošnjak s čela Kulture promjene smijenio Natašu Rajković te umjesto nje imenovao Davora Šišmanovića, dvije ključne osobe za realizaciju programa same su dale otkaz - voditeljica Muzičkog salona Davorka Begović i glavna producentica Silvija Stipanov.

Potonjoj je Bošnjak zamjenu našao unutar same kuće i to u vidu zaposlenika Vlatka Previšića (ne, ne dekana Previšića) kojeg na funkciju imenovao 1. studenoga.

Previsic

Previšić u Studentskom centru radi dugo, ali je slabo je poznat u domaćim kulturnim krugovima. No zato je prava zvijezda domaće scene uzgajivača jagoda. Naime, upravo je on, uzgajivač sa 16-godišnjim stažem, predstavljao kolege u RTL Direktu Zorana Šprajca u svibnju ove godine, prosvjedujući zbog činjenice da trgovački lanci ne otkupljuju njihov urod.

Video tog gostovanja u cijelosti možete pogledati ovdje.

Kako je tom prigodom objasnio sam Previšić, on se po cijele dane bavi samo jagodama, ustaje zorom kako bi ih na vrijeme ubrao i dopremio do štandova i centara na prodaju, ulaže cijelog sebe u taj posao. A i član je HDZ-a.

No, kako uz to sve stigne biti i na radnom mjestu u Studentskom centru - ostalo je nejasno.

Hoće li zbog ovog napredovanja u javnom sektoru patiti njegova poduzetnička karijera ili će pak biti obrnuto, procijenite sami.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE