Naslovnica > VIJESTI > Poziv za prijave sudjelovanja na 23. Reviji lutkarskih kazališta

Poziv za prijave sudjelovanja na 23. Reviji lutkarskih kazališta

3. Revija lutkarskih kazališta održati od 3. do 10. studenoga 2018. u Rijeci.
Share on facebook
Share on twitter

Kao i svake godine, pozivaju se sva lutkarska i dječja kazališta u Hrvatskoj i inozemstvu da prijave svoje predstave ukoliko žele ući u selekciju Festivala. Broj prijava po kazalištu nije ograničen, a primaju se do 16. travnja 2018.

Kazališta koja uđu u selekciju bit će o tome obaviještena do 1. srpnja 2018. Organizator zadržava pravo da selektira predstavu i po pozivu. Napominjemo da će pri selekciji kvalitativni element predstave biti rukovodeći.

Glavni program Revije bit će koncipiran kroz tri bloka koji se referiraju na ciljani uzrast: vrtićki, školski te za mlade i odrasle. Najveći broj predstava bit će namijenjen vrtićkom i mlađem školskom uzrastu. S obzirom da je GKL Rijeka programski partner T.D. EPK Rijeka 2020, jedan dio sadržaja Revije bit će proveden kroz programsku liniju Dječje kuće Europske prijestolnice kulture Rijeka 2020.

Organizator snosi troškove hotelskog smještaja, tri obroka za sudionike (po dogovoru), troškove prijevoza te osigurava tehničku podršku.

Svi zainteresirani pozivaju se da na adresu Gradskog kazališta lutaka Rijeka pošalju video snimke prijavljene predstave (putem dvd-a ili linkom na objavljeni zapis na internetu), a e-mailom dostave popunjenu prijavnicu, tehničku listu, fotografije, kratak sadržaj predstave uz glumačku i autorsku podjelu.

Info i prijave dostavljaju se na gradsko-kazaliste-lutaka@ri.t-com.hr.

Prijavnica na hrvatskom: dostupna ovdje.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI