Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Vodimo vas u KNAP!

Vodimo vas u KNAP!

U suradnji sa scenom KNAP darujemo vam ulaznice za njihovu najdugovječniju predstavu, 'Smisao života gospodina Lojtrice', kao i za najnoviji hit - 'Koltovi generala Pattona'.

Predstava Smisao života gospodina Lojtrice napravljena je u stilu humora legendarne britanske skupine Monty Python, no Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić teRadovan Ruždjak skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta.

Ovaj višestruko nagrađivan komad donosi priču o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sasvim sretan s onim skromnim što je od života imao, sve dok ga administrativna greška nije odvela putem bez povratka. Na rutinskom pregledu  medicine rada dijagnosticiran mu je vrlo rijedak oblik bolesti. Ipak, on se odlučuje boriti s tom opakom bolešću zbog žene koju voli i prijatelja koji ga nikad nije iznevjerio. No, sudbina je htjela da se gospodin Lojtrica surovo upozna s tužnom istinom njegova života – bolest je zapravo negdje drugdje!

Predstava je na programu kazališta KNAP u petak, 27.10. u 20 sati, a mi vam za tu izvedbu darujemo 2 x 2 ulaznice, ukoliko nam do četvrtka, 26. listopada u 12 sati odgovorite na pitanje kad je predstava premijerno izvedena?

[contact-form to="teatar@teatar.hr" subject="Lojtrica"][contact-field label="Vaše ime i prezime" type="name" required="1"][contact-field label="Email" type="email" required="1"][contact-field label="Odgovor" type="textarea" required="1"][/contact-form]

 

Kako su tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona iz Drugog svjetskog rata optočeni bjelokosti dospjeli na daske KNAP-a u zagrebačku Peščenicu i je li njihov pucanj u ekstremno podijeljeno hrvatsko društvo bio u prazno, otkriva nova predstava Koltovi generala Pattona, prema tekstu popularnog  i iznimno izvođenog hrvatskog komediografa Nine Škrabea i u režiji legendarnog Georgija Para.

Dva umirovljena generala, novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist na cijeni, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrhunski nogometni treneri, vrtićka teta, samo su neki od istaknutih pripadnika hrvatskog društva i raznolikih karaktera, u koje se u burlesknom omnibusu s četiri priče virtuozno transformira glumački kvartet...

Ako znate o kojem glumačkom kvartetu govorimo, javite nam to do 27. listopada u 12 sati, a mi vam darujemo 2 x2 ulaznice za izvedbu predstave na Sceni KNAP u subotu 28. listopada u 20 sati!

[contact-form to="teatar@teatar.hr" subject="Patton"][contact-field label="Vaše ime i prezime" type="name" required="1"][contact-field label="Email" type="email" required="1"][contact-field label="Odgovor" type="textarea"][/contact-form]

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE