Poziv na Cha Cha Chat

Pozivaju se studenti, ali i drugi zainteresirani za ples i kazalište te za kreativne procese, na sudjelovanje u Cha Cha Chatu u Zagrebačkom plesnom centru.

  

Cha Cha Chat su moderirana druženja s plesnim umjetnicima u rezidenciji Zagrebačkog plesnog centra koja se odvijaju prije i/ili nakon premijere njihove predstave. Tijekom susreta koriste se različiti strukturirani, neformalni i zabavni alati za davanje feedbacka na umjetnički rad poput DasArts metode, procesa Liz Lerman i drugih personaliziranih formata prema dogovoru s umjetnikom. Susreti su otvorenog, kao i zatvorenog tipa, a sudionici imaju slobodan ulaz na predstave, mogućnost dodatnog uvida u radove, kao i neformalnog druženja s umjetnicima. U programu 2015. sudjeluje koreograf Žak Valenta te koreografkinje Melita Spahić Bezjak, Marjana Krajač, Vesna Mačković, Maja Drobac, Aleksandra Mišić i Irma Omerzo.
7. studenog koreografkinje Maja Drobac i Vesna Mačković održat će probu otvorenu za javnost, stoga se pozivaju zainteresirani da se pridruže.

Program je ostvaren u suradnji Zagrebačkog plesnog centra s plesnom umjetnicom Martinom Nevistić te plesnom publicistkinjom i savjetnicom za odnose s javnošću Jelenom Mihelčić. U programu sudjeluju i studenti nekoliko umjetničkih i društveno-humanističkih smjerova. Program je dio šireg projekta kojime ZPC nastoji potaknuti dinamičniju komunikaciju unutar naše plesne zajednice, u ovom slučaju proširiti interes publike za radove umjetnika koji su u rezidenciji, a umjetnicima ponuditi konstruktivnu povratnu informaciju od publike.

Zainteresirani za sudjelovanje, koje je besplatno uz slobodan ulaz na predstave (broj mjesta je ograničen), mogu se javiti sa kratkim iskazom interesa i motivacije oko sudjelovanja u programu na e-mail adresuedukacija@plesnicentar.info najkasnije do 10. listopada 2015.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.