Naslovnica > VIJESTI > PLES > Međunarodni dan plesa @ ZPC

Međunarodni dan plesa @ ZPC

Zagrebački plesni centar obilježit će Međunarodni dan plesa raznolikim plesnim programom.
Share on facebook
Share on twitter

Zagrebački plesni centar kao središnji prostor suvremenog plesa u Hrvatskoj i ove 2021. godine obilježit će Međunarodni dan plesa. Program započinje 29. travnja u 14 sati plesnom radionicom Aleksandre Mišić.

Nakon toga, u 18 sati, u dvorištu ZPC-a očekuje vas predstava Bazen (adaptirana za vanjski prostor) u koreografiji Eme Crnić i izvedbi umjetničke organizacije Škvadra.

Večer donosi Love Will Tear Us Apart na krovnoj terasi ZPC-a, koncept i koreografiju potpisuju Saša Božić i Petra Hrašćanec, a izvodi Petra Hrašćanec. Predstava će se izvesti čak dvaput, prva izvedba u 19.30 i druga u 20.30, kako bi što većem broju gledatelja bio omogućen ulaz s obzirom na znatno reducirani broj gledatelja.

Svi programi besplatni su za sve posjetitelje, a prikupljat će se donacije u svrhu financijske pomoći profesionalnim plesnim umjetnicima (članovima udruga UPUH i UPPU Puls) kojima institucije u koronakrizi nisu isplatile nikakve potpore.

Za radionicu se potrebno prethodno prijaviti i rezervirati mjesto na info@zagrebackiplesnicentar.hr. Mjesto na izvedbama predstave Love Will Tear Us Apart može se rezervirati putem mrežne stranice www.zagrebackiplesnicentar.hr ili e-poštom na blagajna@zagrebackiplesnicentar.hr. Rezervirane ulaznice podižu se na našoj blagajni do 27. travnja u 20 sati.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI