Naslovnica > MEDIATEKA > AUDIOTEKA > Jeff Bridges bi vas želio uspavati. Ima li zainteresiranih?

Jeff Bridges bi vas želio uspavati. Ima li zainteresiranih?

Oscarovac koji uz glumačku ima i uspješnu glazbenu karijeru, objavio je album za - spavanje. [AUDIO]
Share on facebook
Share on twitter

'Kad se male ruke slože i olovo plivat može', kaže narodna poslovica. U slučaju Jeffa Bridgesa i njegovih prijatelja, zaplivalo nije olovo već album Sleeping Tapes, neobičan audio projekt koji je za potrebe vlastite reklame financirala web platforma Squarespace, a čiji će cijeli eventualni prihod biti doniran organizaciji No Kid Hungry.

Bridgess, koji je već 2000 izdao album Be Here Soon, a 11 godina kasnije i onaj naslovljen jednostavno Jeff Bridges, odlučio je, naime, napraviti konceptualni album namijenjen uspavljivanju, spavanju i sanjaju. U tu je svrhu udržio snage sa filmskim skladateljem Keefusom Cianciaom, najpoznatijem po glazbi za televizijsku seriju Pravi detektiv, te ilustratorom i piscem Lou Beachem. Rezultat je domena dreamingwithjeff, te već spomenuti album, za koji se reklama pojavila i u najskupljem televizijskom reklamnom terminu - onom SuperBowla.

Sam Bridges navodi kako ga je za projekt inspirirala činjenica da je svijet pun nemirnih ljudi, za koje se nada da će im Sleeping Tapes pomoći. On sam, naime, poznato je, redovito prakticira meditaciju.

Možete li u iste svrhe vi iskoristiti njegov album, provjerite u nastavku, a ako vam se svidi ne zaboravite donirati humanitarnu organizaciju po Bridgesovu izboru i to ovdje.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE