Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Lučić potvrđen za ravnatelja DK Branka Mihaljevića

Lučić potvrđen za ravnatelja DK Branka Mihaljevića

Promjena na čelu osječkog dječjeg kazališta nakon pune 22 godine sada je i - službena. Dosnosimo program novog ravnatelja za iduće četverogodišnje razdoblje. [DOKUMENTI]
Share on facebook
Share on twitter

Ivica Lučić diplomirani pravnik i dugogodišnji član ansambla DK Branka Mihaljevića i službeno je imenovan za ravnatelja te kuće, potvrdilo je na prošloj sjednici 7. ožujka, Gradsko vijeće Osijeka. Lučiću je tako iz trećeg puta uspjelo 'pobijediti' Jasminku Mesarić koja je kazalištem upravljala pune 22 godine.

Nakon što je upravo Lučića kao svoj izbor Gradu predložilo Kazališno vijeće postavilo se i pitanje što će biti s Mesarić, budući da nema ugovor o radu s kazalištem, no iz neslužbenih izvora sazanjemo kako će joj ipak biti ponuđeno radno mjesto u kući.

Lučić će pak od nje upravljanje kazalištem službeno preuzeti 18. ožujka, a do konca sezone program će realizirati prema njezinom planu.

Što pak planira za iduće četverogodišnje razdoblje razvidno je iz njegova plana i programa za DK Branka Mihaljevića, a što ga donosimo u nastavku. Isti je, kako to nažalost najčešće biva u domaćim prilikama, tek popis želja. Što se naslova tiče, isti su redom konzervativni, lektirni naslovi, te scenska uprizorenja slikovnica Osječanke, Dubravke Pađen Farkaš.

Lučić još planira i pokretanje lutkarske scene za odrasle, postavljanje jednog - mjuzikla, te tjesniju suradnju s UAOS čiji će studenti, ako se njega pita, imati prednost pri zapošljavanju u DK Branka Mihaljevića.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI