Naslovnica > PREDSTAVE > Čarobni kolač

Čarobni kolač

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
NAZIV IZVORNIKA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
'Mali mjuzikl za djecu' nastaje u koprodukciji Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ Vinkovci i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, a prema libretu Kristine Gavran.
autorski tim funkcija
Marko Bokulićskladatelj
Ivan Čačeskladatelj
Demian Luburićskladatelj
Ivan Marojevićskladatelj
Vanesa Petracskladatelj
Luka Ivošskladatelj
Luka Ivoškorepetitor
Kristina Gavranlibretist
Anamarija Filipović Srhojkostimograf
Frana Marija Vrankovićredatelj
Marta Crnobrnjascenograf
izvođači uloge
Antonia ŠašoJagoda
Ivan PokupićMrkonja, Lavinijev mačak
Martina StjepanovićVišnja
Mia KrajcarPralina, vlasnica slastičarnice
Vladimir AndrićLavinije, čarobnjak

Najmlađa će publika kroz ovu predstavu upoznati slastičarku Pralinu (Mia Krajcar) i njezine raspjevane pomoćnice Jagodu  (Antonia Šašo) i Višnju  (Martina Stjepanović) kako pripremaju kolače za proslavu Dana smijeha. Pripreme za proslavu poremetit će čarobnjak Lavinije (Vladimir Andrić), koji želi postati slavan poput svojih baka i prabaka te tako postati najbolji čarobnjak na svijetu. Lavinije odluči napraviti keksiče svađalice i kolačiće ljutiće kako se više nitko ne bi mogao smijati. Uspješnu čaroliju isproba na svom vjernom mačku Mrkonji (Ivan Pokupić). Kada se uvjeri da čarolija djeluje, njegov plan je spreman te kreće u akciju kako bi keksičima posvađao prvo Jagodu i Višnju, a zatim i sve stanovnike grada te Dan smijeha pretvorio u Dan svađanja. Predstava naglašava važnost ljubavi u životu, jer bez ljubavni je Pralina zaboravna, a Lavinije zločest...

Ovaj mjuzikl za najmlađe nastaje u koprodukciji Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ Vinkovci i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, liberto za njega napisala je Kristina Gavran, režirala je mlada kazališna i operna redateljica Frana Marija Vranković, a autorsku glazbu za predstavu potpisuje niz mladih glazbenika predvođenih Lukom Ivošem.

Odgovori

PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE