Naslovnica > VIJESTI > MJUZIKL I OPERA > Saša Broz podnijela ostavku

Saša Broz podnijela ostavku

Ravnateljica Opere Hrvatskog narodnog kazališta u Rijeci podnijela je danas zahtjev za raskid Ugovora o radu na određeno vrijeme, odnosno podnijela ostavku na mjesto ravnateljice.
Share on facebook
Share on twitter

Saša Broz imenovana je ravnateljicom riječke Opere u travnju prošle godine na prijedlog intendantice Nade Matošević Orešković, a nakon što je dotadašnji ravnatelj, Ozren Prohić dao otkaz u pola sezone.

Niti godinu dana kasnije, otkad je dala i Saša Broz i to obznanila javnosti u kratkoj obavijesti medijima a koja glasi ovako:

Poštovani, danas, 11.02. 2014. zatražila sam raskid Ugovora o radu na određeno vrijeme, odnosno podnijela ostavku na mjesto ravnateljice Opere HNK Ivana pl. Zajca. S obzirom da se program radi kojeg sam prihvatila mjesto ravnateljice i koji sam planirala neće realizirati do kraja mog mandata, ostanak na toj poziciji u teatru više nema svrhu. Ovim putem zahvaljujem svim kolegama i suradnicima koji su surađivali s Operom HNK Ivana pl. Zajca za vrijeme trajanja mog mandata, a zahvaljujem i medijima na više nego korektnom praćenju moga rada.

Više od toga, Broz nije bila voljna komentirati, pa se o stvarnim razlozima može samo nagađati.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE