Postprodukcijski coaching: ‘Silent Killer’

Prvo ovogodišnji postprodukcijski coaching zbit će se u Zagrebačkom plesnom centru 13. veljače uz 20 sati.

  

U suradnji s hrvatskom izvedbenom umjetnicom Majom Drobac, kombinirane operacije organiziraju prvi ovogodišnji Postprodukcijski coaching, koreografsku community platformu, u četvrtak, 13. veljače, u 20 sati, u Zagrebačkom plesnom centru.

Serija prezentacija ‘Postprodukcijskih coachinga’ k.o. kombiniranih operacija uzima kao okvir vlastite završene radove kao i one pozvanih drugih autora nastale u proteklom razdoblju. Postavljajući ih u situaciju ponovnog razgovora o njima te kroz živi coaching s publikom, radne sesije realiziraju se kao dinamičan feedback publike i autora, mjesto gdje svi izgubljeni procesi predstava postaju vidljivi kao jedina moguca točka susreta s drugim pogledom.

Silent Killer plesna je predstavi u dva dijela nadahnuta radom s djecom zaraženom virusom HIV-a u Indiji. Projekt je začet 2009. godine u Indiji. Do sada se razvio u nekoliko različitih grana umjetnosti sve s tendencijom da se pomogne djeci i ženama oboljelim od HIV-a i/ili AIDS-a koji su štićenici 'Milana'organizacije u Bangaloreu, u Indiji.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.