Naslovnica > VIJESTI > POLITIKA > Treba li nam uopće Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku?

Treba li nam uopće Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku?

Dok predsjednik Gradskog vijeća Osijeka i predsjednica nelegalnog Kazališnog vijeća ratuju priopćenjima, 210 zaposlenika HNK Osijek ne zna hoće li i kad dobiti plaće za prosinac, jer kućom od 10. prosinca ne upravlja - nitko!
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

4 Responses

  1. Ovo je logična posljedica odnosa prema kazalštu cijele vertikale: od Ministarstva kulture pa nadolje. Od donošenja ZOK-a pa do ovog bezakonja.

  2. osijek bi bila samo jedna selendra da nema to kazaliste…pola najboljih umjetnica sta pjevaca,glumaca instrumentalista je izaslo od tog kazalista.tako da…..nemoram nabrojavat.jedini razlog je bio finasiski,vece place u zagrebu u ostalo.filharmonija ili u hrt orkestar…. ….a vakve naslove dokazuje politicka strana ovoj urednici …..da ovo kazaliste ima finansije ko sta dobije zagreb i ostale u RH bi bilo 3 klase bolje od njih svi zajedno zalosno sta ljude sta nisu koracile u to kazaliste ga pluvaju,-………..sigurno nisu umjetnici.nitu vole umjestnost kazalista,ljepota daske.zvuk rupe…smjeh na probama koje su trajle nekad i do 1 u noci…..SRAMOTA DA PISETE OVAKVE NASLOVE:

  3. Poštovani, toplo vam savjetujem da ubuduće članke komentirate nakon što pročitate i njihov sadržaj, a ne samo naslov.

  4. DA….postovanoa N:K nisam vam platio da bi mogao gluposte procitat,to ste vidjeli sigurno………ni necu vam platit,da bi procitao nesto sta neste Sigurno provjerili kao sto ste provjerili moj pretplatnicki odnos prema ovaj portal..kao za umjetnike:)))

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE