Drugo ‘Ljeto u Ludens teatru’

I ovog ljeta, po drugi put, Ludens teatar organizira “Ljeto u Ludens teatru – mala scena smijeha”, četiri kazališne predstave u četiri srpanjske subote.

  

"Ljeto Ludensa" otvara se u subotu, 6. srpnja 2013. predstavom "Adam i ona" Adam scene, u kojoj Adam Končić interpretira pjesme nastale tijekom tridesetih godina prošlog stoljeća.

Sljedeće subote, 13. srpnja možete pogledati predstavu Teatra Gavran "Hotel Babilon" u kojoj pratimo priču čak jedanaest likova koji pričaju jednu ljubavnu priču.

U subotu, 20. srpnja ugostit ćemo predstavu "Njuške" teatra Exit koja će nam pokazati da su i pseći životi složeni jednako kao i naši.

"Ljeto u Ludensu" završit će u subotu, 27. srpnja 2013. predstavom "10:1" Ustanove kulture "Vuk" iz Beograda koja prikazuje panični strah muškaraca od braka i bračnih obaveza.

Predstave će se održavati u Atriju Doma mladih u 21,00 sat.

Cijena ulaznice za prve tri predstave je 30 kuna, a za gostovanje iz Beograda je 40 kuna. Ulaznice u pretprodaji nabavite u uredu Ludens teatra, u "Šarenom dućanu", na recepciji Hotela "Podravina", te na blagajni Doma mladih, na dan predstave od 19 sati. Cijena paketa ulaznica za sve četiri izvedbe iznosi 110 kuna, a kupiti ga možete isključivo u uredu Ludens teatra.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.