Teatralka – ulaznica dobrog srca

Ovogodišnje osmo izdanje Ljeta u Ludensu otvara Luka Vidović i “Magic family show”, a Ludens teatar ovom prilikom uvodi Teatralku – ulaznicu dobrog srca.

  

Pod sloganom Kazalište koje se igra, Ludens teatar djeluje već 11 godina, a upravo u tom smjeru, nastavlja se njegov rad uvođenjem Teatralke – ulaznice dobrog srca. Ova je ulaznica namijenjena osobama slabijeg imovinskog statusa jer kako Ludens navodi u priopćenju "smatramo kako kazalište mora biti dostupno svima, te da je ono nužno potrebno današnjem društvu. Kao mjesto dijaloga, ono je uistinu kuća čuda."

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju u Ludens teatru. Kroz donacije će posjetitelji omogućavati odlazak u kazalište svojim sugrađanima koji si to inače ne mogu priuštiti.

"Ovim putem apeliramo na posjetitelje da prilože donaciju za Teatralku u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih. Iznos donacije je proizvoljan, a broj Teatralki po predstavi ovisi o prikupljenim sredstvima. Ove će ulaznice biti moguće podignuti na dan predstave na blagajni Doma mladih. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, Ludens teatar nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status.", poručuju iz Ludensa.

Više o ovom projektu, te broju Teatralki koje će se moći podignuti za nadolazeće predstave, Ludens teatar će obavijestiti publiku putem svojih društvenih mreža, te web stranice.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.