Naslovnica > VIJESTI > INFO > Registrirajte se za sudjelovanje na plenarnoj sjednici IETM-a!

Registrirajte se za sudjelovanje na plenarnoj sjednici IETM-a!

IETM, jedna od najvećih krovnih svjetskih organizacija za izvedbene umjetnosti, čije članstvo broji preko 500 organizacija iz 45 zemalja, svoj plenarni sastanak održava ove godine u Zagrebu.
Share on facebook
Share on twitter

Ukoliko se još niste registrirali za plenarnu sjednicu IETMa koja će se održati u Zagrebu, od 25. – 28.10., možete to učiniti on-line na www.ietm.org , a na istom mjestu pronaći ćete i informacije o godišnjoj članarini.

Kotizacija za sudjelovanje na plenarnoj sjednici, za sudionike iz Hrvatske koji nisu članovi IETM mreže, iznosi 300 kuna, a možete ju uplatiti na registracijskom desku koji će biti postavljen u foajeu kina SC.

Kotizacija vam omogućuje sudjelovanje na svim radnim grupama, diskusijama i predavanjima.

Radno vrijeme deska za registracije:

Četvrtak, 25.10., 12:00 – 18:00 sati

Petak, 26.10., 09:00 – 18:00 sati

Subota, 27.10., 09:00 – 12:00 sati

***

Program plenarnog zasjedanja uključuje brojna predavanja, među kojima ona ministrice kulture prof. dr. Andree Zlatar Violić, Michaela Kaisera iz njujorškog Kennedy Centra, umjetnika Dragana Živadinova, zatim Gordane Vnuk, Arnda Wesemanna i brojnih drugih teoretičara i praktičara izvedbenih umjetnosti, ali i bogat umjetnički program dvadesetak plesnih i kazališnih predstava i performansa hrvatskih umjetnika, uz koji će se u tri hrvatska grada – Rijeci, Zagrebu I Dubrovniku – usporedo odvijati i program festivala Perforacije.

Osim što će umrežavanjem i poticanjem na suradnju nastaviti svoje napore u unaprijeđenju izvedbenih umjetnosti, ovo će zasjedanje mreže IETM pokušati dati i odgovor na pitanja koje su to umjetničke paradigme razvijene tijekom protekla dva desetljeća, kako su (umjetnički) ideali generirani, podržavani i poticani te koje ideje i umjetničke prakse streme napretku i isti pogone.
U umjetničkom programu IETM-a sudjeluju Nataša Rajković i Bobo Jelčić, Ivica Buljan, Damir Bartol Indoš i Tanja Vrvilo, Trafik, Zagrebački plesni ansambl, Branko Brezovec, Oliver Frljić, Petra Zanki i Britta Wirthmüller, Zrinka Šimičić Mihanović, Sanja Tropp Frühwald, Marjana Krajač, Saša Božić i Petra Hrašćanec, BADCo., Bacači Sjenki, Room 100, Aleksandar Stojković, Alen Sinkauz i Nenad Sinkauz, Matija Ferlin, Bojan Đorđev i Stipe Kostanić.

Organizacijski odbor IETM-Zagreb 2012 čine Domino (festivali Perforacije i Queer Zagreb), POGON - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, SC Kultura promjene / Teatar &TD, Hrvatski institut za pokret i ples/Plesni centar Zagreb, Eurokaz, Drugo more (Rijeka).

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI