Search
Close this search box.

Poziv na volontiranje – Festival Perforacije i Noć performansa u Zagrebu

Do 2.10. 2020. traže komunikativne i odgovorne osobe koje žele volonterati i tako pomoći u realizaciji festivala izvedbene umjetnosti.

Poziv prenosimo u cijelosti.

***
Drage_i naše_i,

Udruga Domino poziva komunikativne i odgovorne osobe da se volonterskim radom pridruže u realizaciji nadolazećeg festivala izvedbene umjetnosti Ganz nove perforacije te Noći performansa u Zagrebu!

Ovogodišnji će se festival Ganz nove Perforacije održati od 6. do 11. listopada, dok će se Noć performansa realizirati 17. listopada 2020. Program će se održati na više od 15 lokacija u Zagrebu.

Volonteri_ke će imati priliku sudjelovati u produkcijskim zadacima festivalskog programa, te će u, za kulturu, izazovnim uvjetima, svojom potporom i odgovornošću doprinijeti održivosti Dominovih programa.

Volonterski angažman prema dogovoru i preferencama može uključivati:
pomoć pri realizaciji marketinških aktivnosti, logističke aktivnosti i potrebe organizacije, produkcijska asistencija pri realizaciji programa (npr. rad na blagajni, garderobi, hospitality kako s  gledaocima tako i izvođačima, te prisustvovanje predstavama u ulozi pomoći pri ulasku u dvorane, održavanju reda i mira i dr.). Po završetku angažmana, Domino će izdati potvrdu o volontiranju.
Zainteresirane osobe mogu se prijaviti putem web-formulara najkasnije do 2. listopada 2020. (uključujući), a za sva eventualna pitanja slobodno nam se obratite na domino.produkcija@gmail.com, s naslovom: "Volontiranje u Dominu".

Grupni volonterski sastanak održati će se on-line, putem zoom-a, u nedjelju, 4. listopada u 13 h.

Domino svojim volonterima_kama omogućuje slobodan ulaz na predstave i sudjelovanje bez naknade u drugim umjetničko-kulturnim te edukacijskim programima i događanjima udruge s ciljem ostvarenja dugoročne i vrijedne kolaboracije.

Veselimo se kreativnom i radnom druženju! :)

Festival podržavaju Program Europske unije Kreativna Europa kroz projekte suradnje Be SpectACTive i ACT: Art, Climate, Transition, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu te Zaklada Kultura nova kroz platformu Mreža izvedbenih umjetnosti. Medijski pokrivaju Radio Student, Kulturpunkt, Novosti, Vox feminae.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE