Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Scarlett Johansson na vrućem limenom krovu

Scarlett Johansson na vrućem limenom krovu

Krov je, naravno, onaj Williamsov, a na Broadway stiže koncem godine.
Share on facebook
Share on twitter

Dvije godine nakon što je osvojila nagradu Tony za ulogu u Millerovu A View from the Bridge,  Scarlett Johansson vraća se na Broadway i to ni manje ni više nego kao Maggie the Cat, u klasiku Tennessee Williamsa Cat on a Hot Tin Roof  ili Mačka na vrućem limenom krovu.

Njezina supruga, alkoholičara Bricka, igrat će  Benjamin Walker (Bloody Bloody Andrew Jackson),  Ciaran Hinds bit će Brickov otac, Big Daddy Pollitt, dobitnica Tonya Debra Monk (Curtains, Redwood Curtain) biti će Big Mama, a režije će se prihvatiti Tonyem nagrađeni koreograf (!) - Rob Ashford.

Mačka će predpremijerno na sceni Richard Rodgers Theater igrati od 18. prosinca, a premijera je zakazana za 17. siječnja 2012.

Do tad vam na raspolagnju stoji filmska verzija drame, i to ona iz 1958., sa Elizabeth Taylor i Paulom Newmanom u glavnim ulogama, a koju u cijelosti možete pogledati u našoj Videoteci.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI