Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Djeco, kazalište vas zove!

Djeco, kazalište vas zove!

Novu sezonu Dječje kazalište Branka Mihaljevića počinje tradicionalnom manifestacijom 'Djeco, kazalište vas zove'.
Share on facebook
Share on twitter

Ta manifestacija održava se već uobičajeno početkom nove školske godine i predstavlja najavu veselih druženja u novoj sezoni u Dječjem kazalištu. I ovaj put manifestacija Djeco, kazalište vas zove donosi najpopularnije i najgledanije predstave, i to besplatno. Na programu, koji traje od 3. do 9. rujna, je sedam izvedbi.

U ponedjeljak, 3. rujna, u 18.30 sati na programu je predstava Zeko, Zriko i Janje, a slijedi, u utorak, 4. rujna, također u 18.30 sati, predstava Dobri doktor Jojboli, u režiji Tamare Kučinović.

U srijedu, 5. rujna, u 18.30 sati na rasporedu je predstava Tobija, koju je režirao Edi Majaron, u četvrtak, 6. rujna, u 18.30 sati može se pogledati predstava Pale sam na svijetu, u režiji Ivana Kristijan Majić, a u petak, 7. rujna, u 18.30 sati na programu je Emil i detektivi, čiju režiju potpisuje Nikola Zavišić.

U subotu, 8. rujna, u 18.30 sati izvodi se predstava Mi se vuka ne bojimo (redatelj Vladimir Predmersky), a u nedjelju, 9. rujna, u 10.30 sati, posljednjeg dana ove manifestacije, na programu je predstava Uspavanka za mišića redateljice Ljudmile Fedorove.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE