Naslovnica > Kultura promjene SC
Kultura promjene SC

born to please

Prva u nizu kazališnih predstava koje je de facto producira u sklopu višegodišnjeg istraživanja odnosa izvođača i publike pod nazivom 'On entertainment'.

Fantom Planinšak

Nakon dokumentarističke trilogije ‘Svaka revolucija je bacanje kocke’ stiže priča i o četvrtom zagrebačkom atentatoru u projektu Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo.

Paradigma

Ljubavni partneri, baš kao i vlasnici kućnih ljubimaca, počnu nakon nekog vremena nalikovati jedni drugima, tvrdi Željko Drmić i pita se - što kad veza pukne?

Copi: Teškoće s izražavanjem

Tko je žensko, tko muško, tko je ženstven, tko stvaran, tko lažan, tko što želi, pitanja su na koja pokušava odgovoriti ova predstava.

Opet Roberta

Kako promatrati osobni doživljaj prirode u koreografskom smislu, kako obraditi ono prirodno u performativnom smislu, pita se u svojoj novoj plesnoj predstavi - Reberta Milevoj.

[datum izvedbe]

Origami tijela koji svakom svojom izvedbom mijenja ime, nova je predstava -studija za suvremeni ples u koreografiji Begüm Erciyas.

Ekstravagancija

Dok je lani u 'Argentini' ispitivala veze svoje domovine i Hrvatske, nogometa i homoseksualnosti, ove se sezone Renata Carola Gatica u teatru &TD bavi tekstom svog slavnog sunarodnjaka, inspiriranog kultnom slikom Hieronymusa Boscha te konceptom sedam smrtnih grijeha.