Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > PechaKucha Night Zagreb Vol.12

PechaKucha Night Zagreb Vol.12

Na 12. PechaKucha večeri, publici u Zagrebačkom kazalištu mladih će se, među inima, predstaviti i Goran Ferčec i Ivor Martinić.
Share on facebook
Share on twitter

U četvrtak, 12. travnja, od 21 sat, u Zagrebačkom kazalište mladih, održat će se dvanaesta PechaKucha Night Zagreb. Kroz jedinstveni format prezentacija od 20 slika u 20 sekundi, predstavit će se niz kreativaca iz različitih područja, od dizajna, arhitekture do filma. Voditelji su Nina Violić i Vedran Živolić . Ulaz je slobodan.

Pecha Kucha su vremenski limitirane neformalne prezentacije kroz koje različiti kreativci u jednoj večeri svojim pričama inspiriraju publiku, a nastale su prije osam godina u Japanu te se ubrzo proširile na preko 400 gradova diljem svijeta. U Zagrebu od početka 2009. ova događanja svaki put okupljaju sve veći broj publike i održavaju se svaki put na nekoj drugoj lokaciji. Svatko tko se predstavlja smije koristiti točno 20 fotografija i ima 20 sekundi za priču o svakoj od njih, odnosno točno 6 minuta i 40 sekundi slave prije nego što na red stiže sljedeći prezenter.

Publici će se ovaj put predstaviti:

Analog: Dafne Berc & Luciano Basauri / arhitektura

Dana Budisavljević / film

Dunja Janković / strip

Galerija Greta / urbana kultura

Goran Ferčec / dramaturgija

Igor Kuduz / fotografija

Ivor Martinić / književnost

Koraljka Vlajo / produkt dizajn

Marijan Crtalić / konceptualna umjetnost

Romina Mejak / modni dizajn

Sindikat biciklista / urbana kultura

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI