Naslovnica > VIJESTI > PLES > Break a leg

Break a leg

Natjecateljskom večeri mladih koreografa, nazvanom 'Break a leg' 15. listopada u Tvornici se otvara plesni dio programa 8. Platforme
Share on facebook
Share on twitter

Platforma mladih koreografa

'Break a leg', natjecateljska je večeri mladih domaćih koreografa, za koju ju od desetak radova pristiglih na ovogodišnji natječaj, Selekcijska komisija u sastavu Nikolina Pristaš, Branko Banković i Anamarija Bogdanović odabrala 'Vjeverice na juriš' Maje Drobac, 'Almost' Sanje Tropp Fruehwald i 'O, tijelo moje, kada bi samo bilo sa mnom tu…' Sonje Pregrad.

Najbolja među njima bit će nagrađena gostovanjem na međunarodnoj platfomi za koreografe Almada-Portugal 14-17 November, 2007., a koja će to biti saznat ćemo poslijednjeg dana 8. Platforme - 21. listopada.

Do kraja 8. Platforme mladih koreografa publici će se još predstaviti i afirmirani domaći autori bilo da rade u zemlji ili inozemstvu, te strani, više ili manje afirmirani gosti na čelu sa Isabelle Schad.

Ove će godine po prvi put u sklopu Platforme biti dodjeljena i novoustanovljena godišnja nagrada Udruge plesnih umjetnika, a sve detalje o njoj, programu i gostima pronaći ćete u našem najavnom tekstu o Platformi tj. ovdje.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE