Naslovnica > VIJESTI > INFO > EXIT opet slavio u Mostaru

EXIT opet slavio u Mostaru

I publika i žiri proglasili Exitov kreativni sažetak Shakespearea najboljom predstavom na Festivalu komedije u Mostaru. A ni glumci se ne vraćaju praznih ruku.
Share on facebook
Share on twitter

Neposredno nakon dvjestote izvedbe, održane 21. travnja, 'SHAKEspeare na EXit' gostovao je u Mostaru na festivalu komedije Mostarska liska. I vratio se kući s naramkom nagrada.

Publika je predstavu ocjenila prosječnom ocjenom 9,9, a i žiri u sastavu Emir Hadžihafizbegović, Hadžija Hadžibajramović i Saša Oručević podijelio je njeno mišljenje pa su Exitovci zaslužili Veliku mostarsku lisku za najbolju predstavu u cjelini. Također, i ovaj je festival nastavio tradiciju grupnog nagrađivanja glumačke trojke Živko Anočić, Marko Makovičić i Jerko Marčić - njih su trojica ravnopravno osvojili Malu lisku za glumačka ostvarenja. Time je nastavljena dobra tradicija uspjeha Exitovih predstava na mostarskom festivalu. Podsjećamo, i prošle je godine publika najboljom ocijenila njihovu predstavu 'Kako misliš mene nema', a Amar Bukvić i Filip Juričić podijelili su Lisku za najboljeg glumca.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

21 Responses

 1. Exit slavio u Mostaru a piše kako je (u okviru manifestacije Mostarsko proljeće(na kojoj gostovaše i HNK Zagreb)-glumica Tanja Feher-rođena Zagrepčanka i diplomant ADU,Zagreb ali je glumačku karijeru-(pametno.odabrala grad,)nakon studija odradila u kazalištima Osijeku u Mostaru-napisala biografiju,Zapisi iz Garderobe…(dobar naslov).

 2. to je ono o čemu se je pisalo na ovim stranama ide se tamo gdje će se imati glumački prostor i mogućnost djelovanja(moj kolega Z Botić, E Černi Z Kolak ,su se naigrali u Rijeci)Jasna Malec u Splitu Vesna Stilinovic u Varaždinu etc etc

 3. Dubrovnik je specijalno bio mjesto gdje su glumci-nakon ADU imali prilike formirati se ( od Jasne Ančić, Kruno Šarić D Miletić,D Šarić -prije Zagreba)pa dalje etc etc ,a i redatelji)

 4. Gospođa Milka Kokotović glumica prve klase..,je upravo na sceni Dubrovačkog teatra napravila Vrhunske kreacije.

 5. Tu je i sjajni- LUDENS- teatar Koprivnica-koja kao GRAD ima i SVOJ— ŠARENI DUĆAN-(evo su izdali i new izdanje Mrtve duše( GOGOLJ)…..

 6. Pod zadnje su u Dubrovniku zaredalii i naslovi i premijere…..

 7. Naravno tu je i scena Bjelovar,koji je kao grad poznat po,kazališnim velikanima braća Navojec i B Diklić,etc etc,a o VINKOVCIMA da ne pišemo,,

 8. TU je i scena(Z Dom) Karlovac , KOJOM RAVNA KOLEGA redatelj Zvonimir Ilijić…

 9. Dobro je da su i u okviru dodjele Nagrade, Hrvatskog glumišta neke nagrade otišle upravo umjetnicima koji djeluju izvan Zagrebačkih scena…

 10. VELI BROJ nagrada je otišao upravo izvan Zagrebačkih scena…. A dosta i umjetnicima koji djeluju u Zagrebu..

 11. TEATAR VIROVITCA SVIMA ZNAN!!!!VIRKAS !! JADRAnka MATKOVIC

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE