Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Hrvati pomeli Zvezdarište

Hrvati pomeli Zvezdarište

Čak šest nagrada sa 6. regionalnog festivala dječjih kazališta 'Zvezdarište' u Beogradu, stiže u - Zagreb. Četiri u 'Tvornicu lutaka', a dvije u Dječje kazalište Dubrava.
Share on facebook
Share on twitter

Dječje kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba, s predstavom Grašak na zrnu kraljevne /naslovna/u režiji Anice Tomić, osvojilo je čak četiri nagrade na Šestom regionalnom festivalu dječjih kazališta 'Zvezdarište', koji se od 10. do 17. travnja održao u Beogradu. Nagrada za najbolju režiju također je otišla u Zagreb, Oliveru Frljiću za predstavu Blizanke u Dječjem kazalištu Dubrava, kao i dodatna prva nagrada publike.

Petra Radin (Princeza) i Mario Kovač (Graškić) osvojili su nagrade za najbolju žensku i mušku ulogu, a Matija Šantić i Mario Mišković, scenografi Graška na zrnu kraljevne, dobili su nagradu za najbolji dizajn predstave. Tvornica lutaka osvojila je i treću nagradu specijalnoga dječjeg žirija.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI