Naslovnica > VIJESTI > INFO > Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića

Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića

Mediji u Srbiji javljaju kako je Više javno tužiteljstvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv redatelja i profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kojeg je nekoliko glumica u Srbiji optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje.
Share on facebook
Share on twitter

Podsjetimo, vlasniku i voditelju privatne glumačke škole u Beogradu, Miroslavu Aleksiću, određen je pritvor od 30 dana nakon što ga je nekoliko bivših učenica na čelu s glumicom Milenom Radulović optužilo za silovanje, seksualno zlostavljanje i bludne radnje.

Nakon završetka istrage, Tužiteljstvo je izvijestilo da Aleksića tereti za “dva produžena kaznena djela silovanja, dva kaznena djela silovanja, jedno produženo kazneno djelo nedozvoljenih spolnih radnji i četiri kaznena djela nedozvoljenih spolnih radnji”.

Rečena kaznena djela za koje terete Aleksića, počinjena su na štetu sedam osoba, navodi Tužiteljstvo, koje je predložilo i produženje pritvora okrivljeniku o čemu će odluku donijeti Viši sud u Beogradu.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI