Naslovnica > VIJESTI > On line kazalište uživo

On line kazalište uživo

Korona nam svakodnevno donosi mnoge novosti, a da sve nisu loše svjedoči nam Kazalište Planet Art koje pokreće potpuno inovatovan kazališni projekt – On line kazalište uživo.
Share on facebook
Share on twitter

Riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom u isto vrijeme zadržavajući kazališnu čaroliju.

Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20h, počevši od 25. listopada, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming po cijeni od 39 kn mogu se kupiti ovdje.

Predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose

U On line kazalištu uživo imat od 25. listopada na programu su tri komedije Kazališta Planet Art: Velika zvjerka, Tko je ovdje lud? i Ritina škola.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI