Naslovnica > VIJESTI > Mini teatar stiže u Zagrebu s četiri hvaljene predstave

Mini teatar stiže u Zagrebu s četiri hvaljene predstave

Na poziv Kazališta Planet Art, Mini Teatar, nezavisno kazalište koje su u Ljubljani osnovali Ivica Buljan i Robert Waltl, izvest će svoje četiri hit predstave između 26. listopada i 3. studenoga u Kazalištu Mala scena.
Share on facebook
Share on twitter

Gostovanje Mini Teatra u Zagrebu počinje 26. listopada s predstavom Židovski pas u režiji Yonatana Esterkina, autobiografijom psa Kira, koji je odgajan u njemačko-židovskoj obitelji Gottlieb sredinom 1930-ih.

Predstava za djecu Palčić Mrkvica Roberta Waltla na rasporedu je 27. listopada u 11 sati. Radi se o djelu Svetlane Makarovič, omiljene slovenske autorice za najmlađe, poznate po ciklusu tekstova o lukavoj mišici Sapramiški.

Da kraj bude lijep, predstava prema tekstu Mohameda El Khatiba, velikog otkrića francuskog kazališta, prikazuje se 2. studenoga u režiji Ivice Buljana, a glumi Robert Waltl.

Gostovanje Mini Teatra završava 3. studenoga predstavom prema istoimenom tekstu Pascala Ramberta Zatvaranje ljubavi koju u režiji Ivice Buljana izvode Marko Mandić i Pija Zemljič.

Sve se predstave izvode u zagrebačkom kazalištu Mala scena.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE