Search
Close this search box.

Natječaj za najbolje zagrebačke online projekte realizirane u razdoblju od 19. 3. do 31. 5. 2020.

Natječaj je otvoren od 9. 6. 2020. do 28. 6. 2020. u 23:59 sati.

Uz podršku Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba, Muzej suvremene umjetnosti Zagreb poziva umjetnike, ustanove kojima je osnivač Grad Zagreb, umjetničke i kulturne organizacije, pojedince s prebivalištem u Gradu Zagrebu i udruge sa sjedištem u Gradu Zagrebu, a koji djeluju na području kulture i umjetnosti te sve kreativce koji su realizirali online projekte/programe u razdoblju od 19.3. do 31.5.2020. da se prijave na Natječaj za najbolji zagrebački online projekt. Cilj ovog Natječaja je podupiranje najbolje osmišljenih i vođenih online projekata koji su pridonijeli boljoj komunikaciji s publikom.

Zbog pandemije virusa COVID-19, Muzej suvremene umjetnosti, kao i sve ostale kulturne institucije, zatvorio je svoja vrata za posjetitelje 19.3.2020. Međutim, u tom istom trenutku, pojedinci, udruge i kulturne institucije usmjerili su svoje aktivnosti na online platforme te su u razdoblju od 19.3. do 31.5. realizirani mnogobrojni izvrsni, kreativni, angažirani, poučni i zabavni online projekti.

Ovim Natječajem namjera je nagraditi tri takva najbolja online projekta:

  1. nagrada   - 25.000,00 kn bruto
  2. nagrada  -  15.000,00 kn bruto
  3. nagrada –  10.000,00 kn bruto

O dobitnicima nagrada odlučivat će stručno povjerenstvo u sastavu: Domagoj Davidović, kreativni strateg i stručnjak za online marketing, Vesna Meštrić, viša kustosica MSU-a i Nikola Stojadinović, savjetnik u Gradskom uredu za kulturu.  Kriteriji za odabir nagrada su izvedba projekta, inovativnost i kreativnost projekta te rezultati koje je projekt postigao.

Natječaj će biti objavljen na web-stranici www.msu.hr, a prijave će se slati elektroničkom poštom na adresu: prijave@msu.hr

Rezultati Natječaja bit će objavljeni do 13.7.2020.

Svojim potpisom na obrascu prijave natjecatelji potvrđuju autorstvo projekta/programa čime ujedno jamče da su ovlašteni za predaju istog te Organizatoru Natječaja ustupaju pravo na objavu i korištenje prijavljenih vizualnih materijala za potrebe publiciranja i u promotivne svrhe.
Sudionici na Natječaju sudjelovanjem, odnosno dostavom radova koji sadrže potrebne osobne podatke daju privolu za prikupljanje i obradu navedenih osobnih podataka isključivo u svrhu provođenja Natječaja i vlastitih prezentacijskih aktivnosti Natječaja.
Nepotpune prijave ili prijave poslane van roka Natječaja neće biti uzete pod razmatranje.

Prijavnica za Natječaj se može preuzeti putem web stranice MSU-a.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE