Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Čudesnih 50 godina ‘Stilskih vježbi’

Čudesnih 50 godina ‘Stilskih vježbi’

Najdugovječnija predstava na svijetu s istom glumačkom podjelom, proslavila je 29. travnja i službeno svoj 50. rođendan. [FOTO GALERIJA]
Share on facebook
Share on twitter

Svečana izvedba je održana je GDK Gavella pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović koja je Leli Margitić, Peri Kvrgiću, Tonku Maroeviću i posthumno Tomislavu Radiću u povodu ove obljetnice dodijelila Povelju Republike Hrvatske.

Svečana izvedba također je imala visoko pokroviteljstvo predsjednika Hrvatskog Sabora, Gordana Jandrokovića, Vlade RH i gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića.

Jučer su osobno predstavi prisustvovali predsjednik Vlade Andrej Plenković i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dok su se predsjednica RH i predsjednik Sabora ispričali.

Svečanost je partnerski podržala INA, a dnevnik 24 sata je tiskao zanimljiv podlistak – vremeplov posvećen 'Stilskim vježbama' koji je publikuodveo u 1968. i koji je na dan izvedbe dijeljen uz redovno izdanje.

Ako ste propustili ovu sjajnu svečanost, imajte naumu da Stilske vježbe već 6. i 11. svibnja predstava se možete pogledati u Kazalištu Mala scena.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI