Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Splićanima Grand prix u Beogradu

Splićanima Grand prix u Beogradu

Gradsko kazalište lutaka SPlit s nagradama se vraća s međunarodnog dječjeg festivala „Pozorište Zvezdarište“.
Share on facebook
Share on twitter

Gradsko kazalište lutaka Split nastupilo je s predstavom Did i repa 24. studenog u Beogradu pred prepunom dvoranom „Bata Stojković“ kazališta Zvezdara. Predstava je izvedena u natjecateljskom dijelu programa međunarodnog dječjeg festivala „Pozorište Zvezdarište“ koji se ove godine održao dvanaesti put, a sve predstave je gledao i o nagradama odlučivao stručni i dječji žiri.

Stručni žiri u sastavu Tanja Peternek – Aleksić, dramaturginja, Aleksandra Janković, glumica i Strahinja Savić, redatelj, odlučio je Grand Prix festivala dodijeliti upravo splitskoj predstavi Did i repa autorica Anice Tomić i Jelene Kovačić.

Odlukom žirija, nagrada za glumca festivala dodijeljena je Marku Petriću za ulogu Mage u Didu i repi, a ravnopravno je dijeli s glumcem Andrijom Pošom iz predstave Veliki dobroćudni div Narodnog pozorišta „Taša Jovanović“ iz Zrenjanina.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI