Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Program Borisa Svrtana za GDK Gavella

Program Borisa Svrtana za GDK Gavella

Točno mjesec dana nakon što je izabran za ravnatelja, konačno možemo objaviti program Borisa Svrtana za GDK Gavella. [DOKUMENTI]
Share on facebook
Share on twitter

Podsjetimo, Kazališno vijeće teatra u Frankopanskoj još 13. kolovoza odlučilo je kako je program Borisa Svrtana bolji od onog Snježane Banović. No, iako je prijedlog za imenovanje odmah uputilo Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, zagrebačka Gradska skupština nije o njemu glasala na svojoj prošloj sjednici, koja se pak sastojala od tek jedne jedine točke - razrješenja Dubravke Vrgoč dužnosti ravnateljice ZKM i njezina imenovanja na čelo HNK u Zagrebu.

Mjesec dana kasnije Svrtanov program konačno je dostupan na stranicama SKupštine koja bi o njemu trebala odlučivati 25. rujna. Dosad, pozitivno mišljenje dao mu je Odbor za imenovanja, dok Gradonačelnik na odluku Kazališnog vijeća nije imao primjedbi.

Program Borisa Svrtana prenosimo u cijelosti sa web stranica Skupštine.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

One Response

  1. Vidim, ekipa se potrudila. Samo čudom nedostaju gospoda Kant i Bergson, koje je u svom programu ugostio g. Ljuština.
    Nažalost, Svrtanov (Svrtanov?) program jest zbir općih mjesta na stvari očuvanja statusa quo ante, po svaku cijenu. Dopisan, dorađen, prepisan, on se kreće otprilike na razini koju je u stanju doseći D.Vrgoč.
    Budući da Immanuela Kanta, čuvenog satiričara, u programu ovaj put nema, što jako žalim, dopisat ću ja Hegela: “Na onome što duhu dostaje, valja izmjeriti veličinu njegova gubitka.” (Fenomenologija duha – no pustimo mi duha, kad imamo toliko sablasti).

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE