Moruzgva za pomoć Vesni Ravneščak

Kazalište Moruzgva cijeli će prihod od izvedbe predstave ‘Harem’ 6. travnja, u kazalištu Vidra, u 20 sati, donirati za liječenje oboljele glumice, Vesne Ravenščak. Pozvani ste – svi.

  

Kako stoji u prioćenju iz Kazališta Moruzgva:

Kolegica Vesna Ravenščak oboljela je od leukemije. Kako bi joj pokazali da smo uz nju, a i pomogli da prebrodi ovu tešku bolest, želimo okupiti sve koji joj žele i na ovaj način pomoći.

Cjelokupni prihod ove predstave namijenjen je našoj kolegici i prijateljici.

Informacije i rezervacije karata možete izvršiti na blagajni Vidre u Draškovićevoj 80, na telefon 01-4810-111,  na mobitel 092-3066-435, te na mail moruzgva@moruzgva.com

Harem je melodrama s komičnim dijelovima, u kojoj se isprepliću prošlost i sadašnjost  žena nakon raspuštanja harema u Topkapi palači 1907. god.

Predstava je  sastavljena od nekoliko priča, pa gledatelje tako vodi u Los Angeles na set porno mjuzikla Arapske noći slijedeći povijesne dokumente i dnevničke zapise; u harem Topkapi palače u Istanbulu, ali i u ovovremeni londonski korporativni harem pa u beogradski bordel, čak i u dalmatinsku Zagoru gdje nepismene starice komentiraju Sulejmana Veličanstvenog i prisjećaju se priča o turskim osvajanjima koje su slušale u svom djetinjstvu.

Predstavu je prema tekstu Ane Tonković Dolenčić režirao  Ivan Leo Lemo, a u njoj igraju Barbara VickovićEcija OjdanićNela Kocsis i Petra Dugandžić.

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.