Search
Close this search box.

Poziv za sudjelovanje na Noći Performansa

Pozivaju se umjetnici da se prijave za sudjelovanje na Noći performansa, u okviru festivala Perforacije, koji se održava ove godine od 17. do 30. lipnja u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Poziv prenosimo u cijelosti:

Rok prijave istječe 20. travnja 2014.

Noć performansa je site-specific događaj u okviru kojeg Perforacije pozivaju umjetnike da predstave instalacije, eksperimente sa svjetlom/zvukom/pokretom, različite prostorne intervencije, modele participacije s publikom, itd.

Cilj je Noći performansa omogućiti nove izvedbe koje odražavaju specifičan pristup odabranih umjetnika, ali i ostvariti nove perspektive kroz istraživanje i refleksiju u odnosu na njihovu vlastitu praksu. Cijenimo inovaciju forme, ideja i estetike. Događaj je osmišljen u sklopu Festivala Perforacija i do sada je svoja izdanja doživio, uz Zagreb, Split  i Beograd, i u Ljubljani, Skoplju, Brestu i Caenu (Francuska), Portlandu (SAD) i Ateni (Grčka).

Datumi izvedbi (od 22h na dalje):
- 21.6. Rijeka (Filodrammatica)
- 23.6. Split (Dom mladih Split)
- 28.6. Zagreb (Studentski centar).

Honorar: 1500 kn bruto, po izvedbi.

Pismo namjere / opis projekta (do 2 kartica teksta), kratki životopis, dodatni materijali poput skica, video, fotografija (maksimalno 5 dokumenata) i predloženu tehničku listu slati isključivo na mail: perforacije@gmail.com

Rezultati će biti objavljeni do 15. svibnja 2014.

Noć performansa u okviru festivala Perforacije (kojeg organizira udruga Domino) 2014. u Splitu je u suradnji s IKS festivalom, u Rijeci s Drugim morem i u Zagrebu s Kulturom promjene Studentskog centra.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE