Kazališno izdanje serijala Zvijezde pjevaju

Čak pet ovogodišnjih učenika i dvoje mentora u zabavnom serijalu HTV-a 'Zvijezde pjevaju', dolazi iz - kazališta.
Share on facebook
Share on twitter

Nakon pauze od dvije godine na program Hrvatske televizije vraća se poznati glazbeni show Zvijezde pjevaju, čime ulazi u svoju sedmu sezonu emitiranja.

Serijal s emitiranjem počinje 15. ožujka i traje do 3. svibnja, a u tih osam tjedana parovi će svake subote od 20.15 na Prvom programu zabavljati publiku raznolikim pjevačkim izvedbama.

U novoj sezoni gledatelje očekuje i gotovo posve novi žiri: uz Martinu Tomčić, pjevačke će izvedbe ocjenjivati još i Zdenka Kovačiček i Zrinko Tutić.

Do promjena je, samo dva dana prije prve emisije, došlo i među natjecateljima pa će se umjesto najavljivanog Filipa Juričića u paru s mentoricom Majom Vučić natjecati član ansambla HNK u Varaždinu - Ivica Pucar.

U konkurenciji su još i bračni par Ana Rucner i Vlado Kalember, potom Tina  Katanić i Marko Tolja, dok će snage HTV-a predstavljati Martina Validžić i Ricardo Luque, odnosno Mirko Fodor i Danijela Martinović.

Glumica Drame zagrebačkog HNK, Lana Barić pjevat će u paru sa  Sašom Lozarom, a njezina kolegica bez stalnog angažmana, Petra Dugandžić pjevat će s članom zagrebačke Komedije, Ervinom Baučićem. Nekadašnji član splitske Drame Robert Kurbaša pjevat će s Emilijom Kokić, dok će još jedna članica Komedije, Renata Sabljak biti mentorica redatelju Miranu Kurspahiću.

Kako potonji pjeva, priliku je već imala čuti publika na dodjeli Teatar.hr Nagrada Publike, a ako vam je ta izvedba slučajno promakla, poslušati je možete - ovdje.

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI