Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > ZKM @ Volksteater

ZKM @ Volksteater

Bečki Volkstheater u svom je ciklusu 'Najbolji s istoka, prethodnih godina predstavio Rumunjsku, Poljsku i Mađarsku, a ove je na red došla i Hrvatska koju će zastupati Zagrebačko kazalište mladih.
Share on facebook
Share on twitter

Tako će u ciklusu 'Najbolje s istoka'  20. i 21. veljače biti izvedena predstava Vrata do u režiji Renea Medvešeka, a predstava Oprostite, mogu li vam ispričati...? redateljice Anice Tomić i dramaturginje Jelene Kovačić samo 20. veljače.

Istoga dana bit će predstavljena knjiga drama šestero hrvatskih autora mlađe generacije - Mate Matišića, Ivana Vidića, Nine Mitrović, Jagode Marinić, Dubravka Mihanovića i Tene Štivičić

Drugoga dana gostovanja najavljeno je autorsko čitanje romana Rio Bar i to u izvedbi same autorice Ivane Sajko, i dviju glumica Volkstheatera, te predstavljanje  teksta Pismo Heineru M autora Gorana Ferčeca, nagrađenog na austrijskom natječaju za dramski tekst Govoriti o granicama.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI