Search
Close this search box.

Tjedni pregled br. 5 [28.1. – 3.2.13.]

'Pepeljuga', 'Amerikanska jahta u splitskoj luci' i 'Iglica', premijerni su naslovi koji ovog tjedna stižu na reprertoar, a u nedjelju vas 'Stilske vježbe' pozivaju da s njima proslavite 45. godišnjicu kontinuiranog igranja!

utorak 29/01/13  

  • Gotovo šest mjeseci nakon početka sezone u Zagrebačkom kazalištu  lutaka zbit će se konačno i prva premijera! Bit će to tko zna koja po redu adaptacija Perraultove priče Pepeljuga, ovaj put iz pera Željke Udovičić, a u režiji Saše Broz.

četvrtak 31/01/13

  • I HNK Split je doduše sezonu počeo 'šepavo' no sada premijere niže u udarničkom tempu, pa je već treća dramska ove sezone  Amerikanska jahta u splitskoj luci. Komediju Milana Begovića iz 1930. režira Dora Ruždjak Podolski, a u ulozi kontese Kate De’ Milesi po drugi put u karijeri naći će se netom iz mirovine 'povučena' - Zoja Odak.
  • u zagrebačkoj Maloj sceni iste će večeri biti praizvedena Iglica autorice Lane Šarić, a  u koprodukciji sa Triko Cirkus Teatrom, dobitnikom Teatar.hr Nagrade Publike za nezavisno kazalište godine. Iglica je naizgled obična djevojčica, no od rođenja krasi je posebnost – iglice zabodene po cijelom tijelu, od kojih je najveća zabodena ravno u njeno srce...

nedjelja 03/02/13

  • Tjedan će, svečano i radno, zaključiti obljetnička izvedba predstave Stilske vježbe i službeno najdugovječnije dramske predstave s istom podjelom na svijetu, a koja ove godine bilježi čak 45 kontinuiranog igranja!

/naslovna:  ¡kuba!/

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE