Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Vodimo vas na predstavu ‘Car neuspjeha’

Vodimo vas na predstavu ‘Car neuspjeha’

Imamo 3x2 ulaznice za iduće izvedbe predstave kojom je Frano Mašković 'zaradio' nominaciju na izvođača godine.
Share on facebook
Share on twitter

Nizozemski redatelj, koreograf, vizualni umjetnik, performer i autor – Jan Fabre napisao je koncem 90-tih godina prošlog stoljeća trilogiju monologa za jednog od svojih omiljenih izvođača - Dirka Roofthoofta: Car neuspjehaKralj plagijatora (The King of Plagiarism) i Sluga ljepote (The Servant of Beauty).

Istu trilogiju Fabre rekreira za Zagrebačko kazalište mladih, u kojem će svaki od tekstova postaviti kroz tri sezone, a prvi je na red došao Car neuspjehau kojem izvjesni klaun tvrdoglavo želi demonstrirati nešto originalno, neprestano ponavljajući uzrečicu ‘vježbom do savršenstva‘, iako je svaka njegova izvedba – potpuni neuspjeh.

Predstava je opet na repertoaru Zagrebačkog kazališta mladih u srijedu i četvrtak, 14.i 15. studenoga, a mi za svaku od izvedbi imamo 3x2 ulaznice. Da bi dopale baš vas javite na nagradna@www.teatar.hr do sutra u 15 sati kad je predstava u Zagrebu premijerno izvedena?

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI