Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Atelje 212 i Pozorište na Terazijama – bez struje

Atelje 212 i Pozorište na Terazijama – bez struje

Elektrodistribucija Beograd jučer je zbog višemilijunskih dugovanja isključila struju dvama beogradskim kazalištima.
Share on facebook
Share on twitter

Pozorište na Terazijama nagomilalo je, naime, 5 milijuna (cca 330.000 kuna), a Atelje 212 čak 8.3 milijuna dinara (cca 550.000 kuna) neplaćenih računa za struju, a pozamašne dugove nagomilalo je još 7 beogradskih teatara.

Struja je kazalištima ponovno uključena u poslijepodnevnim satima kako bi mogla normalno odigrati večernje predstave, no iz Elektrodistribucije poručuju kako dugovanja višeneće tolerirati.

Tvrde i kako su kazališta više puta bila obaviještena o visini duga i opomenuta, kao i da je reprogram o namirenju duga potpisalo svih devet kazališta koja imaju dugovanja - osim Ateljea 212.

Ravnatelj potonjeg, kontroverzni Kokan Mladenović, odmah je požurio pojasniti medijima kako Atelje posljednjih godinu dana (!) uredno plaća svoje račune te da je riječ o dugu iz prethodnog razdoblja, no nije pojasni kako je do dugovanja došlo niti kako se ista uklapaju u njegove tvrdnje o Ateljeu 212 kao najuspješnijem teatru u Srbiji.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI