Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Kazalište na domaćem filmu

Kazalište na domaćem filmu

Hrvatski audiovizualni centar objavio je rezultate Javnog poziva za dodjelu sredstava za poticanje audiovizualnog stvaralaštva, a među odabranima našla su se i neka kazališna imena.
Share on facebook
Share on twitter

Umjetničko vijeće u sastavu Goran TribusonOgnjen SviličićLukas NolaDaniel ŠuljićBoris Greiner i Vladimir Gojun odobrilo je potpore za sedam dugometražnih igranih filmova, a jedan od njih bit će i ekranizacija kazališne predstave Kauboji Teatra Exit.

Spomenuti film dobio je potporu u iznosu od 2,8 milijuna kuna, a u produkciji tvrtke  Kabinet režirat će ga debitant u cjelovečernjoj igranoj formi - Tomislav Mršić.

Također dugometražni, ali dokumentarni film naslovljen Potrošeni dobio je pak potporu od 180.000 kuna. Producirat će ga Montažstroj,  a režiju će potpisati prvi čovjek istog Borut Šeparović u partnerstvu s novinarkom Ivanom Dragičević Veličković.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI