Vikend sa: Petra Hrašćanec

Petra Hrašćanec obrazovanjem je plesačica i koreografkinja, a reputacijom jedna od najzanimljivijih domaćih izvođačica. U to se i sami možete uvjeriti u Teatru &TD ovog vikenda, a onda ostatak istog provesti uz video gradivo po Petrinom izboru!

  

Petra Hrašćanec plesno školovanje započela je u Zadru u Glazbenoj Školi Blagoje Bersa a potom ga nastavila u Zagrebu u srednjoj školi za ples i ritmiku “Ana Maletić”. 2004 godine upisuje plesnu akademiju u Salzburgu “Salzburg Experimental Academy of Dance”. Osim dugogodišnjeg rada u Zadarskom plesnom ansamblu izdvaja se još i rad u Studiju za suvremni ples u Zagrebu i umjetničkoj organizaciji dance_lab collective čiji je suosnivač. Tokom dosadašnjeg rada susrela se sa mnogim pedagozima izmedju kojih izdvaja  najvažnije: Ted Stofer, Anton Lachty, Matej Kejžar, Matthew Willam Smith, Jozef Frucek, Linda Capetanea, Trisha Baumann, Milan Kozanek, Martin Sonderkamp, Bruno Caverna, Andrew Harwood, Eileen Standley, Susan Rethorst, Elizabeth Farr, Charles Linehan, Sanna Myllylahti, Susan Klein, David Zambrano, Francesco Scavetta, David Hernandez.

Ovog vikenda je pak možete pogledati u predstavi Love Will Tear Us Apart u Teatru &TD, a na istu se, kao i na cijeli niz drugih koje je radila proteklih godinu dana, Petra referira i u svom izboru YouTube klipova uz koje vam želi - ugodan vikend!

 

Evo, prvo pa muško...
http://www.youtube.com/watch?v=JUn5xIXTUMI

...ili žensko...

The best performer ever...

...show must go on! Na 1.33 ulaze Nicholas Brothers....art hurts!!!

Best performance ever! :))
http://www.youtube.com/watch?v=py-UJjBE2O8

The next performance I would like to do in Japan...
http://www.youtube.com/watch?v=Yo7hE3BR_vU

...or maybe Paris? Texas?

Ma, zapravo može i Kolaž!

We all need a vacation...

I za kraj samo...

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.