Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Nagrade Festivala glumca

Nagrade Festivala glumca

'Hrvatskim kokošinjcem' Zlatka Viteza i dodjelom nagrada završio 15. festival glumca u vinkovačkom kazalištu "Joza Ivakić".
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

One Response

  1. Ne znam zašto se uporno hrvatski teatar banalizira i svodi na privatnu prčiju ovih i onih? Ne sudim o tome kakva je predstava Četvrta sestra, govorit ću samo faktografski. A činjenica jest da u predstavi igra ovogodišnji selektor Boris Svrtan koji istu iz evidentnih razloga naprosto nije niti mogao pogledati. Metastaze, predstavu koju je režirao je, pretpostavlja se, pogledao više puta, te se i ona našla u selekciji. Isto tako, dvije od uvjetno rečeno četiri sestre igraju Jelena Miholjević, kćer predsjednika žirija Borisa Miholjevića te Bojana Gregorić-Vejzović, supruga člana žirija Enesa Vejzovića, također člana GK Gavella koji izvodi Četvrtu sestru. Međutim, ako sve ovo stavimo po strani i ne dovodimo u pitanje kvalitetu i najboljost te predstave, nije mi jasno kako ako se citiram

    III.

    Selektoru treba osigurati više termina za gledanje prijavljene predstave i to u periodu od 20.01. do 20.03. 2008. godine.
    O izboru predstava prijavljeni će biti obaviješteni do 30. ožujka 2008. godine.

    selektoru to osiguralo???? Pretpostavljam novim medijima. Ostaje nam samo uludo vjerovati da je kao sudionik predstave i odnedavno bivši član GK Gavella bio objektivan. ROTFLOL

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE